Рецензии на книгу «Медвежонок Паддингтон один дома» Майкл Бонд

Паддингтон очень не любит сидеть сложа лапы. Даже в самый скучный день он обязательно найдёт чем заняться. Может быть, он решит пропылесосить ещё не испечённый шоколадный торт, или раскрасить ненарисованные фрукты, или наклеить марки не в альбом, а на потолок… В любом случае он славно проведёт время! Такой уж это медведь – где он, там никогда не бывает скучно.
Vikulaska написал(а) рецензию на книгу
Оценка:

І знов кумедні витівки ведмедика

Перед нами - чудове оповідання, яке нікого не залишать байдужим. Зацікавленість, здивування, веселощі, напрочуд гарний настрій – все це (і не тільки) очікує на маленького читача і слухача на сторінках цієї книжки.
Отже, Паддінгтон залишився один вдома, а, як ми знаємо, ті малюки, хто один вдома (або хоча б один в кімнаті), ніколи не нудьгують! Їм завжди є, чим зайнятися! Щоправда, не завжди результат цих занять подарує приємні емоції дорослим... От і з нашим ведмежатком сталася така халепа: хотів прибратися в кухні та спекти смачнющий шоколадний торт, а вийшло... Ну, Ви самі розумієте, що вийшло.
Ось таку веселу книжечку можна почитати діточкам. Копіювати вчинки ведмедика вони не будуть, ось тільки досхочу посміються над витівками улюбленого Паддінгтона.
Нам сподобалося! Дуже!